Romerska Bågar

Cointreau
Chokladmjölk

Romerska bågar, mjölchoklad med apelsinsmak, står modell för denna grogg / borderline efterrätt.

rommerska_bågar

Lämpliga ämnen att diskutera över denna grogg är:

  • Vad är det som gör Romerska bågar Romerska? (Tillverkas de månne i Rom?)
  • Vad är det som gör Romerska bågar till bågar? (Ser ju mer ut som halvcirklar)
  • Syftar Pucko på den som dricker drycken eller på den som tittar på?

Rasmus: Mer efterrätt än grogg, sött och maffigt. Men gott! Hade varit ännu bättre med hemmagjord chokladmjölk med mindre sötma än Pucko.

Jonas: En trevlig grogg för den kylslagne, om den inmundigas varm. Chokladmjölken är helt avgörande för hur mycket sockerchock det blir, och om groggaren vill ge känslan av folkhem eller alptopp.

Tack Anna Mattsson, webshopadministratör på Tehuset Java, för groggreceptet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *