Gör din egen pyttelilla groggpraktika

Groggbloggens alldeles egna groggbok, En Liten Groggpraktika, är nu publicerad och för att fira detta ger vi direkt ut en bok till! Som om inte En Liten Groggpraktika var liten nog kommer nu En Pytteliten Groggpraktika, världens minsta bok som bara handlar om grogg! Och vet du vad det bästa är? Den är gratis och du kan göra din egen på en minut! Se här:

Den Pytellilla Groggpraktikan innehåller, trots sin ringa storlek, 28 groggar hämtade från groggbloggen, en superkort grogghistorik och ett gäng pyttesmå bilder skapade av Johannes Hansen.

För att göra din egen groggpraktika behöver du först skriva ut den dubbelsidigt på A4-papper. Se till att skriva ut den i full storlek, utan zoom, och utan extra utrymme i marginalen. Om det ändå skulle bli extra utrymme i marginalen, skär bort det före du börjar vika. En pdf med skärmärken, som ska skrivas ut dubbelsidig, finner du här:

Om du du är sugen på mer ambitiöst papperspyssel så finns här även pdf:er för en version av Den Pyttelilla Groggpraktikan där du klipper ut varje blad för sig och där du trycker ut ett separat omslag. Här är pdf:en för inlagan som skrives ut dubbelsidigt över korta kanten och här är pdf:en för omslaget. Lite mer pill blir det, men så här fint kan slutresultatet bli: Om du inte pallar med papperspyssel alls så kan du alltid köpa den lite större, men ändå ganska lilla, En Liten Groggpraktika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *